Walking Dinner Served
Soepje van de chef
Lenterolletje gevuld met fijne groentjes en zoetzure saus
Ravioli gevuld met spinazie en ricotta kaas
Ragout van mozzarella kaas, munt, limoen en serranoham
Lenterolletje gevuld met fijne groentjes en zoetzure saus
Ravioli gevuld met spinazie en ricotta kaas
Ragout van mozzarella kaas, munt, limoen en serranoham
Gekonfijt kwartelvleugeltje in ganzenvet met appeltjes en abrikozen
Gemarineerde zalmcarpaccio met meloen en frambozendressing
Mini Irish coffee van gazpacho (met kersen volgens seizoen)
Tempura van kalkoenfilet met citroen-vanillesausje
Bresaola gevuld met avocadomousse en siroopje van balsamico
Gandahamrolletje gevuld met krabsalade
Gemarineerde kippenboutje (per 2 stuks)
Fantasie van appel en haringfillet
Glaasje van advocadomousse, garnalen en balsamico
Pakketje van Brie en gerookte zalm
Tompoes van eendenmousse, mangochutney en peperkoek
Gemarineerde zalmcarpaccio met meloen en frambozendressing
Mini Irish coffee van gazpacho (met kersen volgens seizoen)
Tempura van kalkoenfilet met citroen-vanillesausje
Bresaola gevuld met avocadomousse en siroopje van balsamico
Gandahamrolletje gevuld met krabsalade
Gemarineerde kippenboutje (per 2 stuks)
Fantasie van appel en haringfillet
Glaasje van advocadomousse, garnalen en balsamico
Pakketje van Brie en gerookte zalm
Tompoes van eendenmousse, mangochutney en peperkoek
Oesters ‘creuze’
Huisgemaakte breydelhammousse, mangochutney, gavottekoekje en crumble van speculoos
Gelardeerde scampi met porto-sausje
Wildkroketje met appeltje, abrikozen en cognacsaus (volgens seizoen)
Dim Sums (garnaal, kip en varkensvlees)
Frietjes ‘puntzak’ met saus
Vitello Tonato (kalfssneetjes gevuld met tonijnmousse)
Canneloni van gerookte zalm gevuld met gerookte forelmousse
Canneloni van rundscarpaccio met tonijntartaar en wasabi mayonnaise
Gebakken viskoekje met zachte curry-cocos mousse
Garnaalkroketje van het huis
Ravioli van scampi met zure room
Aspergeragout met gerookte zalm (volgens seizoen)
Aspergekroketje met zongedroogde tomaat (volgens seizoen)
Asperge op Vlaamse wijze of met mousseline saus (volgens seizoen)
Zeebaars gepaneerd met amandelen en auberginesaus
Huisgemaakte breydelhammousse, mangochutney, gavottekoekje en crumble van speculoos
Gelardeerde scampi met porto-sausje
Wildkroketje met appeltje, abrikozen en cognacsaus (volgens seizoen)
Dim Sums (garnaal, kip en varkensvlees)
Frietjes ‘puntzak’ met saus
Vitello Tonato (kalfssneetjes gevuld met tonijnmousse)
Canneloni van gerookte zalm gevuld met gerookte forelmousse
Canneloni van rundscarpaccio met tonijntartaar en wasabi mayonnaise
Gebakken viskoekje met zachte curry-cocos mousse
Garnaalkroketje van het huis
Ravioli van scampi met zure room
Aspergeragout met gerookte zalm (volgens seizoen)
Aspergekroketje met zongedroogde tomaat (volgens seizoen)
Asperge op Vlaamse wijze of met mousseline saus (volgens seizoen)
Zeebaars gepaneerd met amandelen en auberginesaus
St-Jacobsvrucht met saffraanrisotto en witte wijnsaus en groentjes
St-Jacobsvrucht met geplette aardappel, zachte currysaus en appel
Glaasje met ganzenleverterrine, mousse van vijgjes en passievrucht
Bokkepootjes van ganzenlever met aardappeltjes en bieslook
Assortiment gefrituurde borrelhapjes (per 4 stuks)
Lamskroontje met been, mosterpuree, rozemarijnsaus en gekonfijte tomaatjes
St-Jacobsvrucht met geplette aardappel, zachte currysaus en appel
Glaasje met ganzenleverterrine, mousse van vijgjes en passievrucht
Bokkepootjes van ganzenlever met aardappeltjes en bieslook
Assortiment gefrituurde borrelhapjes (per 4 stuks)
Lamskroontje met been, mosterpuree, rozemarijnsaus en gekonfijte tomaatjes