Een verfijnd diner
Voorgerechten
– bresaola met avocadomousse , gebakken coquille en siroopje van balsamico
– Scampi’s diable
– scampi’s lookroom
– gerookte zalm met geconfijte granny-smith appel en witloof
– Trio van asperges (aspergeslaatje met gerookte zalm,aspergekroketje,aspergeroomsoepje) SEIZOEN
– risotto met groene asperges, gebakken scampi’s in romigsausje van tomantenpesto SEIZOEN
– Ravioli van scampi met zure room en parmezaan
– torentje van aardappeltjes met capaccio van coquille,bokkenpootje van ganzenlever en crème van witte truffelolie
– blind vinkje van parelhoenfilet met gandaham en boursin, compotje van abrikoos en peer
– carpaccio van kalfsfilet d’ anvers met een mousse van tonijn
– ravioli van kreeft met zalfje van doperwten en zijn bisque
– huisgemaakte kaaskroketjes met zijn garnituur
– huisgemaakte garnaalkroketjes met zijn garnituur
– huisgemaakte aspergekroketjes met zongedoogde tomaten SEIZOEN
– tartaar van tonijn , tempura van scampi en rode paprika coulis
– rundscarpaccio met rucola, parmezaan en zongedroogde tomaten
Soepen:
– kreeftensoep
– tomatensoep
– groentensoep
– champignonsoep
– aspergesoep
Hoofdgerechten:
– Parelhoenfilet op een bedje van geconfijte appeltjes en witloof, kalfjus met rozemarijn en aardappelkroketjes
– Kalkoenfilet met champignonroomsaus, warme groentjes en aardappelkroketjes
– Hertenkalffilet met een zalfje van pompoen en knolselder, jefkespeer,veenbesjes en sausje van peperkoek SEIZOEN
– zeebaars op het vel gebakken met een taartje van asperges met mosterdpuree en peterseliecoulis SEIZOEN
– kalfs-tournedos met spaghetti-asperges,lamsoortjes (zeespinazie), kalfjus en gratin-aardappelen SEIZOEN
– Varkenshaasje gevuld met wite en zwarte pudding, sausje van perensiroop, witloof gevuld met appeltjes en zalfje van pompoen
– zeebaars met krokant jasje van amandeljes ,jus van aubergines,zalfje van zongedroogde tomaatjes
– lamsfilet in en wintejasje van couscous,veenbessensaus,stoofpotje van groentjes
– Gebakken zeeduivel met geconfijt witloof,kalfsjus en zalfje van savooie
– lamsfilet met ratatouille, muntsaus en dauphinesaardappeltjes
– Javannais van tongfilet met spinazie en puree van zongedroogde tomaatjes en witte wijnsaus
– Hertentournedos met boschampignons,cognacsausje,veenbesjes en pommes dauphines
– Gebakken rogfilet met groene kruidensaus, chateau-aardappeltjes en groentengarnituur
– Tongfilets met lamsoortje en shi-take, mousseline van basilicum, tomaat en puree van knolselder
– Kabeljauwhaasje met broccolipuree,witte wijn saus en geconfijte citroen
– Reefilet met witloof gevuld met jonagold compotje, croquekse gorgonzola,portosaus en zalfje van savooie en gedroogde pancetta SEIZOEN
– Rundstournedos met witloof gevuld met groentekorfje,peperroomsaus en of béarnaise
– kalfsmedaillon met proscuitto, caviaar van aubergine,geitekaaskroketje met honing-tijmsausje
– gebakken eendenborst met appelsiensaus,groene asperges en pommes dauphines SEIZOEN
Desserten:
– Klassieke dame blanche
– Gebakje van bladerdeeg met spumante van mokka en armagnac gewelde rozijntjes,mokka-ijs en vanillesaus
– Compotje van gemarineerde rode vruchtjes met frambozencoulis en vanille-ijs
– Lauw-warm chocoladetaartje met frambozencoulis en crème van citroen
– Krokantje van ananas en rozijntjes,sausje van balsamico en vanille -ijs
– Tarte a tin van mango ,vanille ijsje,jelly van italiaanse koffie en crème van baileys
– taartje van chocolade gevuld met marsepeinmousse en passievruchtencoulis en garnituur van rode vruchten
– taartje van kletskoppen met rode vruchten,chiboutscrème,coulis van frambozen en vanille-ijs
– koude sabayon van mascarpone met frambozencoulis en crumble van speculoos