Een verfijnd diner

Voorgerechten

– bresaola met avocadomousse , gebakken coquille en siroopje van balsamico
– Scampi’s diable
– scampi’s lookroom
– gerookte zalm met geconfijte granny-smith appel en witloof
– Trio van asperges (aspergeslaatje met gerookte zalm,aspergekroketje,aspergeroomsoepje) SEIZOEN
– risotto met groene asperges, gebakken scampi’s in romigsausje van tomantenpesto SEIZOEN
– Ravioli van scampi met zure room en parmezaan
– torentje van aardappeltjes met capaccio van coquille,bokkenpootje van ganzenlever en crème van witte truffelolie
– blind vinkje van parelhoenfilet met gandaham en boursin, compotje van abrikoos en peer
– carpaccio van kalfsfilet d’ anvers met een mousse van tonijn
– ravioli van kreeft met zalfje van doperwten en zijn bisque
– huisgemaakte kaaskroketjes met zijn garnituur
– huisgemaakte garnaalkroketjes met zijn garnituur
– huisgemaakte aspergekroketjes met zongedoogde tomaten SEIZOEN
– tartaar van tonijn , tempura van scampi en rode paprika coulis
– rundscarpaccio met rucola, parmezaan en zongedroogde tomaten

Soepen:

– kreeftensoep
– tomatensoep
– groentensoep
– champignonsoep
– aspergesoep

Hoofdgerechten:

– Parelhoenfilet op een bedje van geconfijte appeltjes en witloof, kalfjus met rozemarijn en aardappelkroketjes
– Kalkoenfilet met champignonroomsaus, warme groentjes en aardappelkroketjes
– Hertenkalffilet met een zalfje van pompoen en knolselder, jefkespeer,veenbesjes en sausje van peperkoek SEIZOEN
– zeebaars op het vel gebakken met een taartje van asperges met mosterdpuree en peterseliecoulis SEIZOEN
– kalfs-tournedos met spaghetti-asperges,lamsoortjes (zeespinazie), kalfjus en gratin-aardappelen SEIZOEN
– Varkenshaasje gevuld met wite en zwarte pudding, sausje van perensiroop, witloof gevuld met appeltjes en zalfje van pompoen
– zeebaars met krokant jasje van amandeljes ,jus van aubergines,zalfje van zongedroogde tomaatjes
– lamsfilet in en wintejasje van couscous,veenbessensaus,stoofpotje van groentjes
– Gebakken zeeduivel met geconfijt witloof,kalfsjus en zalfje van savooie
– lamsfilet met ratatouille, muntsaus en dauphinesaardappeltjes
– Javannais van tongfilet met spinazie en puree van zongedroogde tomaatjes en witte wijnsaus
– Hertentournedos met boschampignons,cognacsausje,veenbesjes en pommes dauphines
– Gebakken rogfilet met groene kruidensaus, chateau-aardappeltjes en groentengarnituur
– Tongfilets met lamsoortje en shi-take, mousseline van basilicum, tomaat en puree van knolselder
– Kabeljauwhaasje met broccolipuree,witte wijn saus en geconfijte citroen
– Reefilet met witloof gevuld met jonagold compotje, croquekse gorgonzola,portosaus en zalfje van savooie en gedroogde pancetta SEIZOEN
– Rundstournedos met witloof gevuld met groentekorfje,peperroomsaus en of béarnaise
– kalfsmedaillon met proscuitto, caviaar van aubergine,geitekaaskroketje met honing-tijmsausje
– gebakken eendenborst met appelsiensaus,groene asperges en pommes dauphines SEIZOEN

Desserten:

– Klassieke dame blanche
– Gebakje van bladerdeeg met spumante van mokka en armagnac gewelde rozijntjes,mokka-ijs en vanillesaus
– Compotje van gemarineerde rode vruchtjes met frambozencoulis en vanille-ijs
– Lauw-warm chocoladetaartje met frambozencoulis en crème van citroen
– Krokantje van ananas en rozijntjes,sausje van balsamico en vanille -ijs
– Tarte a tin van mango ,vanille ijsje,jelly van italiaanse koffie en crème van baileys
– taartje van chocolade gevuld met marsepeinmousse en passievruchtencoulis en garnituur van rode vruchten
– taartje van kletskoppen met rode vruchten,chiboutscrème,coulis van frambozen en vanille-ijs
– koude sabayon van mascarpone met frambozencoulis en crumble van speculoos

Online een offerte aanvragen? Dat kan!

Zin in een leuk dinertje, een fijne barbecue of organiseren jullie een feest? Voor alle gelegenheden bieden wij de lekkerste oplossing! Vraag snel een offerte aan!